Aşkın Nur Karataş - Soğuk - Kartanesi / Kitap Tanıtımı

Tüm masalları unutun…

Büyük, kötü Ejderha belki de sandığınız gibi değildir. Belki de sadece yaralıdır ve Prenses belki de masallarda anlatılandan çok daha cesurdur.
Boryenka Nikolay Sokolov... Gizemle, sırla, acıyla dolu bir adam. Kalbinin varlığından habersiz ya biri ona bir kalbi olduğunu hatırlatırsa?

Zaina... Kaçırılmış, yaralanmış, özgürlüğü elinden alınmış bir kız. Kötü adamlarda sevilebilir mi? Belki de bunun için tek yapmanız gereken onun kalbine dokunmayı bilmektir.

Kötü adamlarında derinlerinde yaraları sırları vardır ve iyi kızlar bazen kötü şeyler yaşar.
Soğuk'ta alev alan hisler...    
 Ülkesindeki iç savaştan kaçan Zaina kadın ticareti yapan Rus mafyasının eline düşer. Burada başına gelen şeyler yüzünden tüm hayatı kararan Zaina bir de bu adamlar tarafından çok daha acımasız bir adam olan Boryenka Nikolay Sokolov'a satılır. Nikolay, Zaina'yı zorla alıkoyarak kendi yanında tutar Zaina ise artık kaçacak cesareti kendinde bulamaz. Çünkü Zaina'nın nefreti başka bir duyguya dönüşmüş. Nikolay'ın ise içinde bir bilinmezlik uyanmıştır. 
Hayatı boyunca özgür olamamış ve artık özgür olmak isteyen bir güvercin düşünün. Özgürlüğü için tüm bedelleri ödemeye hazır. Ülkesinde ki yıkımdan kaçarken özgürlüğe uçtuğunu düşünüyordu ama şahin onu avladı. Güvercin pes etmeyecekti ne pahasına olursa olsun direnecekti şahine, onu öldürmesi gerekiyorsa öldürecekti, ölmesi gerekiyorsa ölecekti ama kafese kapatılmayacaktı o özgür olmalıydı.
“Bana iyi hissettiriyorsun küçüğüm... Sanki mutluluk mümkünmüş ve dünya yaşanmaya değermiş gibi.'' Nikolay'ın avuçlarının arasındaki bir kuştum sanki kalbim bir kuşun kalbi gibi hızlı hızlı çarpıyordu.


Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 400

Parola Yayınları

Yorumlar

Yorum Gönder