Delicia Black - Kafesteki Cennet / Kitap Tanıtımı

KATHERINE JANE WRIGHT; Henüz altı yaşındayken kaderine karar verilmiş bir genç kadındı. Aynı yaşta annesizliği tatmış, karlı bir evlilik anlaşması karşılığında kendisi gibi her şeyden habersiz bir oğlan çocuğuyla nişanlandırılmıştı. Zalim bir babanın gölgesinde geçirdiği, sevgiden yoksun çocukluğun ardından on altı yaşına geldiğinde başka bir zorbanın eline düşmüştü. Evliliğin ikinci gününde sürgüne yollayan kocası tarafından bir kenara atılmıştı.
 
CLOUCESTER DÜKÜ JORDAN HENRY WİLSON; Herşeye sahip ama aslında hiçbirşeyi olmayan adamdı. Yaşadığı yenilgiler yüzünden gelecekte pek bir beklentisi kalmamıştı. Hayatının büyük bir kısmını babasının gölgesinde bir piyon olarak geçirmişti. İki yıl önce sürgün ettiği genç kızın gerçek bir kadına dönüştüğünü gördüğünde ise hem şaşıracak hem de düşesinin oyunlarıyla mücadele etmeye çalışacaktı.
 
Peki ; düşes ayrı geçirdikleri yıllarda gerçekten kocasının istediği gibi bir kadına mı dönüşmüştü yoksa o masum kız çocuğunun yerine intikam planları kuran, yalancı bir kadın mı gelmişti 16.yüzyılın ingiltere’sinde kaderin bir araya getirdiği bir kadın ve bir erkeğin herşeye rağmen hayatta kalma mücadelesi…

Basım Yılı : 2018

Sayfa Sayısı : 375

Gitane Kitap

Yorumlar

  1. İngiliz yaşamları özellikle de düşeşli, prensli dönemler çok dikkattimi çeker. Özellikle de aşkları. Ama bana birden cazip gelmedi kitap. Kitapla ilgili yorumun nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuyan bir kaç kişi beğenmiş ama henüz okumadım maalesef :(

      Sil

Yorum Gönder