Mim Geriye Bakış 2017 ve 2018 Hedeflerim

Merhabalar

İlk mim yazım ve inanılmaz heyecan yapmış durumdayım. Sevgili Ruhsadan İnciler bloğunun sahibi beni mimlemiş. Teşekkürler ediyorum. Kendisinin mim yazısını buradan okuyabilirsiniz. 

2017 benim için yine yoğun, koşturmalı geçen bir yıldı. Çalışan insanların kaderi bu sanırım. Blog anlamında bir şey yazmak istemiyorum. Yeni açtım. Fakat bu bloğu açmamda yardımcı olan çok can birisi var ki; buradan kendisine teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Çok bunalımlı bir dönemimde blog yazmamı önermişti. Bloğun ne demek olduğunu bilmeyen, tasarımdan anlamayan bana o kadar yardımcı oldu ki senin gibi bir dosta, kardeşe sahip olduğum için çok şanslıyım. İyi ki varsın.

Bloğun isminin bulunmasından tutunda, tasarım ve dizaynına kadar herşeyi ile bizzat kendisi uğraştı ve "al" dedi bana. "Burada dök içini. Burada rahatla." İyi ki de öyle bir şey yapmış. Bloğu açtığımdan beri aklım saçma sapan düşüncelerle takılı değil. Neyse bu kadar yeterli sanırım. Canımsın. Bir kez daha teşekkürler.

2018 hedeflerim arasında blogda doya doya yazı paylaşmak ve insanlara faydalı olmak var. Öyle rakamsal ifadeler bana göre değil. Okuduğumdan daha fazla sayıda kitap okumak niyetindeyim ve blog tutmaya başladığıma göre bundan sonra daha fazla ajanda tutmaya özen göstermeliyim. Aklıma gelen herşeyi not almam gerektiğinin farkındayım. O anda yazmazsan, unutuyorsun.

Aileme daha fazla zaman ayırmalıyım. Daha çok gezmeliyim. Çalışmayı sınırında bırakmalıyım. Mesai bittiyse paydos yani. Fazla çalışınca nasıl olsa madalya takmıyorlar. Daha fazla blog keşfetmeliyim. Ama öncelikle Rabbim'den herkes için sağlık istiyorum. Sağlık olmazsa her şey boş.

Bu mimi okuyan herkesi davet ediyorum.  

Yeni notta görüşmek üzere.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Umarım tüm dileklerini gerçekleştirsin :)

    YanıtlaSil
  2. Çokça kitap okumak benimde dileğim. Benimde biraz daha blog keşfetmem lazım. Umarım tüm dileklerin gerçek olsun. Sağlıkla....:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Umarım seninde dileklerin gerçek olur :)

      Sil
  3. Herşey dilediğin gibi olur inşşallah :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Herkesin gönlünden geçen gerçek olsun.

      Sil
  4. Bizler içinde sağlık istediğin için teşekkür ederim :) İnşallah istediklerine ulaşırsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki de Rabbim kimsenin sağlığını almasın. Çok zor.

      Sil
  5. umarım bu yılda tüm dilekleriniz gerçekleşir..2018 yılınız sağlıklı,mutlu ve huzurlu olması dileği ile..sağlıcakla kalın..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah herkesin istediği her şey gerçek olsun. Herkesin sağlığı olsun :)

      Sil

Yorum Gönder