Atık Piller ve Sosyal Sorumluluk Projesine Destek

Merhabalar

Ekim 2017 tarihi itibariyle TAP yani Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğince "Okullarda Atık Pil Toplama Kampanyası" başlatılmıştı.

Tap'ın atık pil toplama kampanyasının bu yıl ki hedefi 400 ton atık pil. Nisan 2018'e kadar devam edecek kampanya için her ilden en çok pil toplayan üç okula Mayıs 2018 itibariyle ödülleri verilecek.

Oğlumun okulunda da bu kampanyaya destek olabilmek ve ödül alabilmek için yarış başlatılmış durumda. Herkes çevresinden daha fazla pil toplama derdinde. Bunu yaparken tabii ki de sağlıklarını tehlikeye atmadan, ezik piller varsa çıplak elle dokunmadan yapıyorlar.

Atık pillerle ilgili ayrıca detaylı bir yazı yazacağım ancak şu anda sizlerden istediğim eğer elinizde atık piliniz varsa; bu pilleri doğaya, çöpe atmak yerine atık pil toplayan yerlerdeki kutulara atmanız. Hatta sizlerde atık pil toplayan okullara destek için, okullardaki kutulara atık pillerinizi atabilirsiniz.

Lütfen atık piller konusunda duyarlı olalım. Doğada çözünmeyen, içinde türlü kimyasallar bulunan pillerin doğaya zararlarını düşünün. Sizlerde temiz çevreye yardımcı olun.

Yeni notta görüşmek üzere.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Benim oğlumunda okulunda böyle bir kampanya var. Bizde topluyoruz. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Biz de iş yerimizde pilleri toplayıp tap kutularına atıyoruz. Ayrıca geri dönüşüm için kağıt biriktirdiğimiz kutularımız ve de zımba telini bile çöpe atmayacak bilincinde çalışanlarımız var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o tarz insanlar var. Gerçekten fazlasıyla bilinçli olup geri dönüşüme önem veren.

      Sil

Yorum Gönder