Karpuz Apartmanı ve Müjde Dural

Merhabalar

Bloğumu yeni açtığımdan dolayı yeni bloglar keşfetmek ve izlemeye almak için blogları dolaşıyorum. Keşfettiğim bloglardan birinde Karpuz Apartmanı isminde bir hikayeye rastladım.

Hikaye beni öylesine sardı ki; bir çizgi roman okuyormuş gibi hem resimlerine bakıyordum. Hemde hikayeyi okuyordum. Karpuz Apartmanı'nı hikayesinin ilk bölümünü okudum çok hoşuma gitti. Hemen kimin yazdığı ile ilgili bir araştırma yaptım. 

Bücürük ve Ben bloğunun sahibi Müjde Dural isminde bir ablamızın hem çizimlerini yaptığını, hem de hikayeye can verdiğini gördüm.

Duyanlar duymayanlara duyursun diye sizlere duyurmaya karar verdim. Karpuz Apartmanı yazı dizisinin 1.bölüm linkini aşağıya bırakıyorum. Bu güzel hikayeden kendinizi mahrum etmeyin. 

Dipnot: Açıkçası hikaye çabuk bitmesin diye her gün bir bölüm okumayı planlıyorum.


Yeni notta görüşmek üzere. 

Hoşçakalın.


Yorumlar

  1. Yeminle, yüksek sesle "AAAAAAA!!!" dedim.
    Arkadaşım çok duygulandım, çok teşekkür ediyorum, eksik olma. Biraz da mahçup oldum ben hikayeyi düşün, kurgu, çizimleri yap, olmadı bir daha, bir daha çiz, fotolarını çek, bilgisayara yükle, oradan bloğa e ev işleri, kedim, bahçedeki kedişler de olunca kimselerin bloğunu tanıtmaya fırsatım olmuyor. Ne olur kusura bakmayın.:(

    Beğenmene çok sevindim, Karpuz Apartmanı diye küçük bir kurgu dünya kurdum ve okurlar sağolsun benimsediler tıpkı senin benimsediğin, sevdiğin gibi. Karakterleri sevdiler, o kadar mutlu oluyorum ki, gelen yorumlara. Bu güzel sürprizin için çok sağol, eline sağlık. Kocaman sevgilerimi bıraktım. İnşallah sayende bir yapımcının dikkatini çeker de, ekranlarda izlersiniz böyle kuru kuru çizgiden çok daha güzel olur, müziğiyle, gerçek oyuncularıyla...:)

    Sağol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Bunu karşılık bekleyerek yapmadım. Çok beğendim ve duyurusunu yapmak istedim. Umarım daha fazla kişi tarafından keşfedilir. Sevgilerimle :)

      Sil
    2. Merhaba, elbette öyle aksi aklımdan bile geçmez, bunlar gönül işi. :) Gönlünden gelmiş. Sevgilerimi bıraktım.:)

      Sil
    3. :) Sevgiler ve saygılar benden ;)

      Sil
  2. Bugünün Notu, aramıza yeni katılan arkadaşımız. Ne güzel düşünmüş. Ben de katılıyorum onun düşüncelerine. Müjdem, seni bu tatlı, akıcı ve gülümseten hikâyen için kutluyor, arkadaşımıza da çok teşekkür ediyoruz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol ablacığım, arkadaşımıza ben de tekrar teşekkür ediyorum.

      Sil
    2. Merhaba Ece hanım. Elimden geldiğince herkese destek olmak niyetindeyim. Umarım faydam dokunur. Sevgiler :)

      Sil
  3. Karpuz Apartmanı çok güzel gerçekten
    Hele çiizmlerde el emeği olunca şahane

    YanıtlaSil

Yorum Gönder